Душан Ивковић | 6 фебруара, 2023

Oбавјештавају се родитељи дјеце дорасле за упис у први разред да ће се  упис ученика у први разред за школску 2023/24. годину у ЈУ Основна школа „Десанка Максимовић“ Трн  вршити путем веб странице за еУпис дјеце у први разред основне школе који је јавно доступан родитељима.
Упис ученика се може урадити кликом на линк.
Родитељи могу регистровати дјецу за упис у школу у периоду од 13. 02. 2023. године до 15.3.2023. године. У оквиру пријаве, молимо вас да попуните све тражене податке о дјетету, родитељима или старатељима, контакт адресе родитеља или старатеља и др.
еУпис омогућава родитељима будућих првачића електронску пријаву за упис у први разред основне школе, а школама могућност да службеним путем преузимају дигиталне сетове података садржане на Изводу из матичне књиге рођених, Увјерењу о држављанству и Увјерењу о пребивалишту уз претходну сагласност родитеља. У складу са наведним, родитељи неће имати обавезу прибављања штампане документације, што ће довести до једноставнијег процеса уписа и уштеде времена и финансија како за родитеље тако и за надлежне институције.

Упутство за упис можете погледати у видеу испод.