Пријем најуспјешнијих ученика

У згради Општинске управе уприличен је пријем за добитнике дипломе „Вук Караџић“, који је Општина Лакташи традиционално организовала у част најбољих ученика основних школа са подручја наше општине.

„Ученици основних школа одувијек су били понос наше локалне заједнице, а уједно и једни од најбољих амбасадора на многобројним такмичењима у којима су учествовали у области образовања, културе и спорта“, рекао је начелник Општине Лакташи господин Мирослав Бојић, који је овом приликом награђеним ученицима уручио пригодне поклоне и у име Општине Лакташи свима пожелио много успјеха у даљем школовању и животу, а учитељима и наставницима да у наредним годинама изведу још успјешних генерација.

На задовољство нашег радног колектива, девет ученика наше школе добило је диплому „Вук Караџић“ која се додјељује за постигнут изузетан општи успјех у учењу и владању у току основног васпитања и образовања. Пријему најуспјешнијих ученика присуствовао је и директор наше школе господин Радослав Савановић.

Понос наше школе, својих учитеља и наставника, ученици који су обиљежили генерацију 2020/21. године у ЈУ ОШ „Десанка Максимовић“ Трн су:

  1. МИЛИЦА КОКЕЗА
  2. ЈЕЛЕНА ПОДРАШЧАНИН
  3. САРА РАДУКИЋ
  4. ИВАНА АВРАМ
  5. ВЛАДАНА МАКСИМОВИЋ
  6. СТЕФАН ИВАНОВИЋ
  7. БОЈАН КОВАЧЕВИЋ
  8. ТИЈАНА ЂУКИЋ
  9. АНАСТАСИЈА БЕРИЋ

Велико браво за све личне и колективне успјехе наших ученика, дуго ћемо памтити наше ученике, нашу дјецу, наше најбоље од најбољих…