Opštinski nivo takmičenja

 

SRPSKI JEZIK – Takmičenje je održano 04.03.2017. godine u Slatini. Miloš Sukur je osvojio prvo, a Elena Kukić drugo mjesto.

PRAVOSLAVNA VJERONAUKA - Takmičenje je održano 25.02. 2017. Godine u Laktašima i naši predstavnici su osvojili Vuk Novković –prvo mjesto, a Tijana Đukić – drugo mjesto.

ENGLESKI JEZIK - Takmičenje je održano 04.03.2017. godine u Slatini. Teodora Kerezović je osvojila treće, a Ognjen Aćimović četvrto mjesto.

INFORMATIKA – Takmičenje održano 18.03.2017. godine u školi u Trnu. Naši učenici Vedran Erak i Đorđe Veselinović osvojili su prvo i treće mjesto.

MATEMATIKA – Takmičenje održano 25.02.2017. godine u Aleksandrovcu. Miloš Sukur je osvojio prvo mjesto, a Luka Ševa 5.mjesto (predstavlјali su sedmi razred), kao predstavnici osmog razreda Marko Dimitrić je osvojio prvo mjesto, a Anastasija Kokošar treće mjesto , i Nikola Zelјković je osvojio četvrto, a Đorđe Veselinović peto mjesto kao predstavnici devetog razreda.

FIZIKA – Takmičenje održano 11.03.2017. godine u školi u Trnu. Učenik Nikola Bjelošević osvojio je četvrto mjesto, učenici Vedran Tepić i Marko Dimitrić su osvojili treće mjesto, a učenik Nikola Zelјković prvo mjesto.

MALI FUDBAL – Takmičenje održano 10.03.2017. godine u školi u Trnu, i ekipa naše škole je osvojila prvo mjesto.

ODBOJKA – Takmičenje je održano 04.03. 2017. godine u dvorani u Laktašima, a domaćin takmičenja je bila škola u Slatini. Ekipa djevojčica je osvojila drugo mjesto, a ekipa dječaka je odustala od takmičenja.

NA REGIONALNA TAKMIČENјA SU SE PLASIRALI :

IZ – SRPSKOG JEZIKA – MILOŠ SUKUR (takmičenje se održava 25.03.2017. godine u Banjoj Luci) ,

IZ - INFORMATIKE – VEDRAN ERAK i ĐORĐE VESELINOVIĆ( datum takmičenja biće naknadno objavlјen),

IZ – MATEMATIKE - MARKO DIMITRIĆ (takmičenje se održava 25.03.2017. godine u Banjoj Luci) , i

na takmičenje u MALOM FUDBALU ekipa škole ( takmičenje se održava 23.03.2017.godine u Kotor Varoši).

NA EPARHIJSKO TAKMIČENјE IZ PREDMETA PRAVOSLAVNA VJERONAUKA PLASIRAO SE

VUK NOVKOVIĆ, I OSVOJIO ČETVRO MJESTO TE SE TAKO PLASIRAO NA REPUBLIČKO TAKMIČENјE.

PLASMAN NA REPUBLIČKO TAKMIČENJE SU JOŠ OSTVARILI:

  • Marko Dimitrić (matematika)
  • Miloš Sukur (srpski jezik)
  • Vedran Erak (informatika)
  • Miloš Kovačević (atletika)

IZVJEŠTAJ o održanom „Sportskom danu“

Sportski dan u JUOŠ „Desanka Maksimović“, Trn postala je redovna školska, godišnja aktivnost u kojoj svi učenici naše škole imaju mogućnost da pokažu svoje sportske sposobnosti i dostignuća, ali i da se druže, uživaju u sportu, prirodi i druženju. Ova aktivnost koja se pažljivo planira, priprema i realizuje obuhvata sve učenike naše škole od prvog do devetog razreda.
Sportski dan realizovan je nizom aktivnosti prije i u toku samog dana. On je planiran GPRŠ i odlukom Odbora za obilježavanje Dana škole. Takmičenja u pojedinim disciplinama realizovana su prije 19. aprila, dok su završna takmičenja organizovana i realizovana tokom samog Sportskog dana koji je realizovan 31. maja 2017. godine.

Aktivnosti u toku „Sportskog dana“:
1. Predtakmičenja su održana iz sljedećih sportskih disciplina:
•  košarka za V razred;
•  rukomet VI i VII razred zajedno; dječaci,
•  rukomet VI i VII razred zajedno, djevojčice
•  fudbal IV i V razred,zajedno;
•  fudbal VI i VII razred, zajedno, dok je utakmica između VIII i IX razreda održana na Sportskom danu.
Prije samog početka takmičenja učenicima i nastavnicima se obrato direktor škole Radoslav Savanović i tom prilikom poželio je uspjeh i lijepo druženje svim učenicima.

Rezultati takmičenja: