Душан Ивковић | 30 августа, 2023

Драги родитељи, вама и вашој дјеци желимо много успјеха у школској 2023/24. години !
Ми у школи спремно и са радошћу почињемо са радом у новој школској 2023/24. години богатији за 143 ђака-првака. Наше наде, очекивања и циљеви су срећна, задовољна, васпитана и одговорна дјеца која ће радећи исказивати своје таленте, знања и могућности.
Желимо да наши ученици – ваша дјеца и ви с повјерењем и сигурношћу долазите и боравите у нашој установи.

Подијелите са нама ваша размишљања о вашој дјеци, њиховим амбицијама и вашим очекивањима јер само заједно, размјењујући искуства, разумијевајући једни друге остварићемо заједнички циљ, да испред себе имамо здраво и успјешно дијете.
Срећно!

Ваши учитељи и наставници!

Драги ђаци прваци !

Драга дјецо, желимо да вам први дан, али и сви дани вашег школовања буду разиграни и испуњени радошћу.
Ми, ваши учитељи, потрудићемо се да стичете знања и пријатељства, да остварите своје амбиције и жеље без страха и да већ сада научите да имате своје мишљење и  свој став јер  само тако ћете израсти у одговорне и савјесне људе којима ћемо се поносити. Ми смо ту да вас подржимо,  охрабримо, васпитавамо и научимо. Заједнички ћемо градити повјерење и поштовање, заједнички ћемо стицати знања, развијати вјештине и његовати пријатељства.
Морамо знати да човјек само срцем добро види и нека нам срце свима буде водиља у свакодневици која је пред нама, да на путу заједничког узрастања, сазријевања и доживотног учења никада не престанемо гледати о откривати вјерне пријатеље.

Настава у школској 2023/24.години почиње у ПЕТАК, 1.СЕПТЕМБРА 2023.ГОДИНЕ. Ученици од другог до петог разреда су прва смјена. Настава почиње у 7:30 часова. Ученици од шестог до деветог разреда су друга смјена. Настава почиње у 12:30 часова. Свечани пријем првачића биће уприличен 1. септембра 2023. године у 11:00 часова у школи.

ДОБРО  НАМ ДОШЛИ !