Душан Ивковић | јануар 26, 2024

Oбавјештавају се родитељи дјеце дорасле за упис у први разред да ће се  упис ученика у први разред за школску 2024/25. годину у ЈУ Основна школа „Десанка Максимовић“ Трн  вршити путем веб странице за еУпис дјеце у први разред основне школе која је јавно доступна родитељима.
Упис ученика се може урадити кликом на линк.
Родитељи могу регистровати дјецу за упис у школу у периоду од 01. 02. 2024. године до 31 .03.2024. године. У оквиру пријаве, молимо вас да попуните све тражене податке о дјетету, родитељима или старатељима, контакт адресе родитеља или старатеља и др.
еУпис омогућава родитељима будућих првачића електронску пријаву за упис у први разред основне школе, а школама могућност да службеним путем преузимају дигиталне сетове података садржане на Изводу из матичне књиге рођених, Увјерењу о држављанству и Увјерењу о пребивалишту уз претходну сагласност родитеља. У складу са наведним, родитељи неће имати обавезу прибављања штампане документације, што ће довести до једноставнијег процеса уписа и уштеде времена и финансија како за родитеље тако и за надлежне институције.

Родитељи на упис у школу требају донијети љекарско увјерење издато од надлежне здравствене установе о здравственој способности дјетета за полазак у школу

Упутство за упис можете погледати у видеу испод.