Недјеља дјетета

ПОСЈЕТА ПОЛИЦИЈСКИХ СЛУЖБЕНИКА

Данас су нас посјетили представници Полицијске станице Лакташи, испостава у Трну.У занимљивом разговору смо поновили како се понашамо на улици, како се прелази улица и шта ради полиција.Погледали смо како изгледа и полицијски аутомобил и како ради ротационо свјетло.Нисмо заборавили и да су маске обавезне када се разговора и да треба да пазима на одстојање.

Радујемо се сљедећем сусрету.

Честитка поводом завршетка наставе

Свим  ученицима наше школе честитамо успјешан завршетак рада у школској 2019/20.години. Желимо да заслужени љетњи распуст проведете здрави у игри и забави, и надамо се да ћемо 1. септембра сви заједно сјести у школске клупе, и рад, у новој школској години, започети са осмјехом на лицу.

На крају другог полугодишта, Наставничко вијеће похваљује, ученике од  другог до осмог разреда, који су остварили одличан успјех и примјерно владање, а свим нашим ученицима деветог разреда желимо срећан упис у средње школе.

Ваши учитељи и наставници.

Честитку поводом завршетка наставе можете прочитати овдје.

БРИГА О ДЈЕЦИ

Наша школа редовно проводи мјере и поступке заштите и безбједности дјеце током боравка у школи.

У циљу упознавања ученика о начину заштите,од елементарних непогода и друге несреће, на часовима одјељењске заједнице систематски се обрађује наведено.

У истом циљу и у сарадњи са ДВД Лакташи, организовали смо вјежбу евакуације ученика и радника школе у сриједу,23.октобра 2019.године.